Produkte me porosi

Shpesh te kesh ne dispozicion nje program komjuterik te projektuar dhe realizuar per nevojat e ndermarrjes perfaqeson nje vlere te shtuar per kete te fundit.
Alb@Soft realizon programin tuaj komjuterik duke u bazuar tek nevojat tuaja, si per shembull software per magazinat. Ne qofte se ndermarrja ka nevoje per nje program kompjuterik te vecante per te administruar finanzat atehere ne ju vime ne ndihme duke ju krijuar sistemin e plote.
Alb@Soft nderton sistemin financiar te personalizuar me te cilin administroni ne menyre perfekte cdo gje te cilen deri me tani ju eshte dashur ta administronit me ane te letres dhe lapsit. Egzistojne dhe ndermarrje te medha te cilat kane shume module per te administruar, si per shembull punonjesit, financat, mallrat etj. Nga momenti qe nuk gjeni dot ne treg nje sistem egzistues qe te integroje te gjitha modulet e ndermarrjes tuaj ne nje sistem te vetem atehere ne ju vijme ne ndihme duke e krijuar kete sistem sipas nevojave tuaja.
Alb@Soft krijon nje program komjuterik te integruar, te bazuar ne nje baze te dhenash unike, ne menyre qe modulet e ndryshme ose departamentet te ndajne me mire informacionet dhe te komunikojne me mire midis tyre.
Per me shume Alb@Soft ju offron:

  1. Ndertimi i ERP(Enterprise Resource Planning) me ane te ciles ndermarrja juaj do te jete ne gjendje te permirsoje koordinimin strategjik dhe te rrise efiçencen financiare, operative dhe njerezore.
  2. Ndertimi i Data Warehouse me ane te ciles do te keni mundesine te magazinoni te gjithe aktivitetin tuaj ne format elektronik dhe te implementoni proçesin qe ne ditet e sotme quhet Business Intelligence.
  3. Ndertimi i infrastrukturave Server-Client me ane te ciles mund te menaxhoni te gjithe informacionin e ndermarrjes tuaj edhe pse keni pika perpunimi ne qytete dhe pozicione te ndryshme.
  4. Ndertimi i VPN(Virtual Private Network) me ane te ciles ju mund te simuloni nje linje komunikimi te dhenash private midis pikave te ndryshme komunikuese.

Krijoni tani preventivin tuaj... (Kliko ketu)