Rreth nesh

Programi kompjuterik i pershtatet klientit dhe jo klienti programit kompjuterik.

Kush zgjedh Alb@Soft si furnizusin e tij per programet komputerike te personalizuar do te kete mundesine te kerkoje nje preventiv falas dhe nje konsulence teknologjike mbi sistemin qe i nevojitet. Ne menyre te tille do te jeni ne gjendje te vleresoni nivelin cilesor te programit tuaj te ardhshem.

Te besosh tek nje software house ku te gjithe pjestaret e saj kane nje kulture dhe eksperience perendimore informatike nuk eshte nje faktor per tu nenvleresuar. Ne punojme me teknologjite dhe me metodat e programimit me te njohura dhe efikase ne bote. Alb@Soft eshte e para software house e mirefillte ne Shqiperi, ku objektivi yne i vetem eshte te ndertojme nje sistem sa me cilesor per te lehtesuar dhe ndihmuar klientin tone ne aktivitetet e tij.

Siç na tregon eksperienca eshte nje zgjidhje e zgjuar ti drejtoheni nje software house te specializuar per te ndertuar programin tuaj komjuterik dhe kjo jemi ne.

Te matesh progresin e programimit nga numri i rreshtave te kodit eshte e njejta gje si te matesh progresin e ndertimit te avioneve nga pesha e tyre.
Alb@Soft çdo dite shkruan fantashkence dhe çdo klienti qe ja shet i prezantohet me fjalin "Ky software eshte shume i thjeshte pe tu perdorur".
!!!ehok en aparmb notedhu ,esejp neb ilajf ojk uk ,jas i i-tuptuo eq as etjepsh e qa etshe ejramredn ojK

Populli

www.albaniasoftware.al

Klientet tane

Mobileri Tirana

Ndertimi i sistemit ERP per menaxhimin e linjes se prodhimit, shitjeve dhe punonjesve.

SkyNet

Ndertimi i sistemit ERP per menaxhimin e import-exportit te mallrave dhe postave.

Sallameri Class

Ndertimi i sistemit ERP per menaxhimin e linjes se prodhimit, shitjeve dhe punonjesve.

Albcontrol

Ndertimi i sistemit bazuar ne infrastrukture server-client per menaxhimin e punonjesve.

Q.T.T.B. Fushe Kruje

Ndertimi i sistemit bazuar ne infrastrukture server-client per dixhitalizimin e hartave.

Sunstore Valona

Ndertimi i sistemit per menaxhimin e orarit te takimeve, klienteve dhe punonjesve.

Universiteti Logos

Ndertimi i sistemit ERP per sekretarine mesimore, financen dhe pedagoget e universtietit.

dentistiim.al

Nertimi i portalit on line per administrimin e klinikave dentare dhe klientet e tyre.

Perse te na zgjidhni ne

Kemi instrumentat e duhur

Alb@Soft ka ne perberjen e saj nje staf te kualifikur ne vendet pendimore ku mund te veçojme Itali, Suedi, Gjermani etj. Anetare te stafit kane graden shkencore PhD (Dr.) te mbrojtur ne Itali. Kemi bashkepunime me kompani informatike ne Itali dhe Suedi.

Jemi efikas

Produktet qe ne prodhojme i pershtaten kerkesave te klientit duke bere te mundur qe efikasiteti i software-it te jete maksimal. Nese klienti kerkon zgjerime te funksionaliteteve te software-it ne jemi ne gjendje ti ofrojme ato me nje cilesi te larte ne nje kohe te shkurter.

Jemi gjithmone gati

Alb@Soft ju vjen ne ndihme me te gjitha sherbimet e saj ne çdo moment qe ju do te keni nevoje. Ne gjendemi 24 ore on line duke ju pergjigjur te gjitha pyetjeve dhe kerkesave tuaja. Ne jemi gjithmone te gatshem per tju ndihmuar te konceptoni programin tuaj kopjuterik.