Produkte

Ne boten e biznesit lind nevoja per programe komjuterike ne çdo nivel, duke filluar qe nga bisnezi i vogel deri tek ai i madhi.
Alb@Soft ju ofron ndertimin e programit tuaj komjuterik mbi nevojat personale ku programi do ti pershtatet klientit dhe jo klienti programit. Kjo filozofi ben te mundur qe te gjitha nevojat e klientit per te lehtesuar punen do te perkthehen ne funksionet e programit, pasi per nje administrim optimal te risurseve nuk mund te perdoren programe kompjuterike egzistues ne treg.
Pasiguria qe zagonisht klienti i interesuar per nje sherbim te tille, manifeston drejt software house, varet gjithmone nga pamundesia per te vleresuar paraprakisht dhe pa angazhim nivelin e cilesise te programeve komjuterike qe software house eshte ne gjendje te prodhoje. Fatmiresisht ne rastin tone nuk eshte keshtu.
Me ane te instrumentave qe ne ju veme ne dispozicion, si p.sh. preventivat dhe analizat e detajuara te kerkesave, ju do jeni ne dijeni te kostos per cdo modul software qe do te ndertohet.
Per me shume per cdo pjese te produktit final qe do te ndertohet do te prezantohet paraprakisht tek klienti duke nxjerre ne kete menyre nje produkt final i cili ploteson te gjitha kerkesat e klientit.
Te besosh tek nje software house ku te gjithe pjestaret e saj kane nje kulture dhe eksperience perendimore informatike nuk eshte nje faktor per tu nenvleresuar. Ne punojme me teknologjite dhe me metodat e programimit me te njohura dhe efikase ne bote.