Sherbime ndaj Klientit

Ekspertet e Alb@Soft e dine mire qe klienti eshte burimi kryesor dhe destinacioni i aktiviteteve te nje ndermarrje, dhe per kete arsye ne ju sigurojme edhe sherbime te ndryshme informatike duke filluar qe nga asistenca ndaj klientit.
Nese keni nje software egzistues dhe per arsye te ndryshme ky software nuk i ploteson me kushtet per punen tuaj ne ju krijojme nje version te ri te softwarit duke u bazuar tek ai ekzistuesi, duke rritur ne kete menyre efiçencen e punes tuaj si dhe te ardhurat tuaja. Per me shume kerkoni nje preventiv duke plotesuar kete formular (kliko ketu).
Klienti qe bazohet tek ne per sherbimet informatike per ndermarrjen e tij do te kete gjithmone ne dispozicion nje konsulent per zgjedhjet informatike qe do beje kjo nderrmarje. Ekspertet tane mund tju keshillojne per te gjitha sistemet informatike dhe elektronike qe ju deshironi te implementoni ne ambientet tuaja.
Nese keni nje WEB SITE ose faqe zyrtare personale ose tregtare ne ju vijme ne ndihme duke e pozicionuar faqen tuaj ne vendet me te larta te motoreve te kerkimit si Google, Yahoo etj. Ne kete rast audienca e faqes tuaj zyrtare do te rritet ndjeshem duke bere qe kjo faqe te vizitohet nga sa me shume perdorues.