Sherbime Software

Shpesh, te kesh nje program te projektuar dhe zhvilluar per nevojat tuaja mund te shtoje vlerat kompanise, edhe ne lidhje me optimizimin e burimeve te saj.
Alb@Soft zhvillon software personal dhe / ose pershtatur per menaxhimin e çeshtjeve, gje e cila nuk ofrohet zakonisht nga aplikacionet standart.
Perveç krijimit te softwarit tuaj personal, Alb@Soft ju ofron edhe mirembajtjen dhe zhvillimin e ketij softwari. Cdo 1 vit ne prodhojme nje version te ri per sistemin ose softwarin qe kemi krijuar.
Eksperienca jone ne fushen informatike eshte garanci per zgjidhjen e cdo problemi tuaj. Ekspertet tane do jene ne dispozicionin tuaj per cdo problem qe mund te lindi ne lidhje me software-at qe perdorni ose me mirembajtjen e sistemeve web.
Ne rast se keni nje rrjet kompjuterash ne zyren tuaj ose nje VPN(Virtual Private Network) ne do te jemi baza ku do te gjeni mbeshtetjen ne nje kohe rekord per cdo lloj problemi duke bere qe puna juaj te mos kete nderprerje. Ju mjafton vetem nje telefonate dhe ekspertet tane do te jene ne vendodjen tuaj per te zgjidhur problemet.